CNC-fræsning og andre CNC-opgaver udføres

Har du brug for at få udført professionel CNC-fræsning? Så står vi hos J. P. Povlsen & Sønner klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for CNC-opgaver, som vi løser for vores store kundekreds, der både dækker over privatpersoner og forskellige former for erhverv.

Vi lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde

Vores firma har eksisteret i snart 100 år, og vi lægger altid stor vægt på at levere kvalitetsarbejde, så du kan forvente, at du får et tilfredsstillende resultat, når du lader os stå for din opgave. Derudover bruger vi tid på at sikre, at du får den korrekte rådgivning, så du får den rette løsning.

Til vores CNC-fræsning anvender vi en 3-akset CNC-fræser, hvilket gør os i stand til at løse mange forskelligartede opgaver. Det kan både være alt fra de helt små opgaver til de store og mere komplicerede projekter.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på CNC-fræsning

Har du nogle spørgsmål omkring, hvilke opgaver vi kan varetage i forbindelse med CNC-fræsning, kunne du tænke dig at høre mere om vores virksomheder og kompetencer, eller har du en specifik opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så tag endelig kontakt til os.

Vi kan med fordel kontaktes på telefon 97 42 00 78, men du kan også skrive til vores e-mail firma@jppovlsen.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Vi står klar til at yde professionel rådgivning og udførsel af dit byggeprojekt.

Ring til os i dag eller indhent et uforpligtende byggetilbud på e-mail:

firma@jppovlsen.dk

Byggekvalitet

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og firmaets kvaliteter er gået i arv gennem tiden. 

Vi står på, hvor andre står af

Vi løser både de indviklede, større projekter, men også de helt små.

Kvaliteten er altid i top

Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde til punkt og prikke - derfor er vi bedst!

Professionel rådgivning

Vi udøver professionel rådgivning, som en stærk samarbejdspartner.

J. P. Povlsen & Sønner A/S

J.P. POVLSEN & SØNNER A/S udfører alle større opgaver inden for byggeri. Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

Vi er medlem af Dansk Byggeri.

Kontaktoplysninger​

J.P. Povlsen & Sønner A/S

Ean.nr.: 5790002745669

CVR: ​​10053315