Panelbyggeri: Sandwichpaneler til opførsel af tag og facade​

​Hos J. P. Povlsen & Sønner har vi blandt andet specialiseret os inden for panelbyggeri, hvor vi for eksempel tilbyder opførsel af tag og facader i sandwichpaneler. Vores typiske kunder er både privatpersoner og erhvervskunder, der lægger vægt på at få en løsning i høj kvalitet.

Vores virksomhed har næsten eksisteret i 100 år, og det giver os utrolig mange års erfaring inden for både panelbyggeri såvel som de mange andre opgaver, vi hver dag løser for vores kunder. Vi lægger stor vægt på altid at levere kvalitetsløsninger, og du kan derfor altid forvente at få en professionel løsning i høj kvalitet, når du lader os varetage din opgave.

Vælg mellem sandwichpaneler i mineraluld eller skum

Vi tilbyder to forskellige typer paneler, uanset om du skal have opbygget tag eller facade. Vi tilbyder både panelbyggeri med paneler i mineraluld eller med skumpaneler. Hvilken løsning du bør vælge afhænger blandt andet af dit projekt og dine behov samt dit budget. Vi står dog altid til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så vi kan sikre, at du får den helt rigtige løsning.

Kontakt os og hør mere om vores panelbyggeri

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige løsninger, vi kan tilbyde i forbindelse med sandwichpaneler til opbygning af tag eller facader? Så hører vi meget gerne fra dig. Det gælder naturligvis også, hvis du har en konkret opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, eller hvis du har brug for vores kompetente rådgivning.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 97 42 00 78, men du har også mulighed for at skrive til vores e-mail firma@jppovlsen.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Vi står klar til at yde professionel rådgivning og udførsel af dit byggeprojekt.

Ring til os i dag eller indhent et uforpligtende byggetilbud på e-mail:

firma@jppovlsen.dk

Byggekvalitet

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og firmaets kvaliteter er gået i arv gennem tiden. 

Vi står på, hvor andre står af

Vi løser både de indviklede, større projekter, men også de helt små.

Kvaliteten er altid i top

Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde til punkt og prikke - derfor er vi bedst!

Professionel rådgivning

Vi udøver professionel rådgivning, som en stærk samarbejdspartner.

J. P. Povlsen & Sønner A/S

J.P. POVLSEN & SØNNER A/S udfører alle større opgaver inden for byggeri. Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

Vi er medlem af Dansk Byggeri.

Kontaktoplysninger​

J.P. Povlsen & Sønner A/S

Ean.nr.: 5790002745669

CVR: ​​10053315